View Single Post
Staro 21.11.2006., 12:35   #204
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Pazi, Vodatelova usluga je stvarno najbolja, optika je optika, a 2MB upload naspram smiješnih 245/284k je univerzum razlike... Ako ti je dostupna ja ne bih razmišljao previše...

Što se tiče ADSL-a, to ti je jedan veliki hmmm... Kod iskona dobivas flat za nekih 240 kuna, (300 ako ćeš 2 MBitnu vezu) što je isti drekec kao i kod Optime (2mb+flat+telefon=310kn) s time da imaš moralnu satisfakciju (barem ja tako mislim) da nisi kod T-Coma. Negativna strana je što Optima traži dvogodišnji, naspram jednogodišnjeg ugovora [pa sam vidi koliko ti je to bitno]...

Razlog iz kojega ja preferiram Optimu jeste po meni izvrsni flatMini paket prometa. Meni osobno cijelodnevni flat ne znači apsolutno ništa... iskreno, i kad sam imao flat nisam ga koristio... Onih desetak dana što sam skidao manijakalno, bilo što, samo da se skida, sam ostvario 95% teoretskog maximalnog downloada. Vrlo brzo sam sam sebi rekao "koji si kreten i što se opterećuješ s time"..... Da skratim, flat mini znači od 07-22h 5 GB mjesečno što je meni i više nego dovoljno.... Ako poželim nešto skinuti, a da me stvarno interesira (recimo kakav DiVx ili Jenna Collection :clap: ) cijelu noć se promet ne naplaćuje, dakle flat je.... za vrlo simpatičnih 70 kuna...

Dakle, moj zaključak: trenutno najpametniji paket je:

1024/256 - Flat mini - telefon; za 143 kune mjesečno

ili u tvom slučaju

2058/384 - Flat mini -telefon; za 230 kuna mjesečno
Rijecanin je offline