View Single Post
Staro 20.11.2006., 12:48   #28
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Temperaturu sam pogledo u nvidijinim driverima, znaci brzo izadjem iz igre i pise 80 pa naglo pada(zagrije se tolko da skoro opece prst)... a kad izbacuje restarta cijeli komp i pritom se cuje nekakav zvuk (ajmo to tako rec - na zadnjem "tonu" iz igre, znaci ako su zadnji zvukovi u igri iiiiii onda se cuje i-i-i-i-i i komp se restarta)... Zvao sam sad links, i sad opet nisam pametan... dali im dat samo graficku na diagnostiku, i znaci ona moze proc, neznam di ju testiraju, mozda zavrte 3d-mark, prodje im recimo, i ja popusim 160kn i opet vracanje na pocetak jer neznam u cem je drugom problem... a meni se to dogadja u igrama, i to pojedinim, i u odredjenim trenucima, a primjetio sam da prije restartanja i nije tolko zagrijana.... pa mi nis nije jasno... Znaci promjenio sam napajanje, pokusao izvaditi jeden keks memorije i probo sa drugim i obrnuto, probao rashladit sobu, ocistio prasinu iz grafe, pocupo sve iz kompa znaci radila je samo graficka + hard sve ostalo ne... softwerski nije sigurno posto sam reinstaliro komp vise puta... Bed je ak im odnesem cjeli komp to ce trajati najmanje do petka, a ak im dofuram graficku par dana ali se bojim da prodje to diagnosticiranje... pffff inace hvala bojler al neznam kak bi osiguro transport iz osjeka
sh0kre je offline   Reply With Quote