View Single Post
Staro 20.11.2006., 10:59   #16
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Da vam se malo upetljam u diskusiju ja sam pacijent sto setice muzike nemogu bez nje promjenio sam nekoliko recivera razni firmi, ali ni sa jednim nisam bio zadovoljan kvalitetom zvuka, izradom, i sl. kao sa Marantzom SR4600 kojeg sam kjupio prije par mjeseci spojen je na 6 B&W zvucnika prednji su DM602 zadnji LM1 centar je isto tako iz neke jeftinije serije radi odlicno jedino za sub nisam imao dovoljno love pa sam kupio Pioneer w150, ali nije ni toliko los kao sto sam mislio u prvi mah.
Imam jako puno CD-a i koncerata na DVD-u kao i filmova ovaj marantz me nuije nijednom razocarao dok to za sony, pioneer, technics, i yamahu nemogu tvrditi jedino sto bih uzeo da da nije bilo marantza to bi eventualno bio Denon jer par kolega ima njihove recivere stvarno su skroz ok.
Naravno da nisi zadovoljan kada si u startu krenuo u krivom smjeru, bolje da razmisljas o stereo pojacalima a ne o recieverima kad slusas muziku i nemozes bez nje.
Reciever je za kucno kino a stereo pojacalo je za muziku i obavlja svoj posao osjetno bolje nego reciever. (izvornost,detalji, stage itd...)
musso je offline   Reply With Quote