Tema: Ne Vjerujem
View Single Post
Staro 13.07.2002., 18:48   #1
dr.z
Premium

Datum registracije: May 2002
Ne Vjerujem

Crkla mi ploča, no pod garancijom je i dobijem novu(ABIT KG7).
Slažem ja svoju ALPHU (8045U-strašno velik hladnjak i prilično komplicirano sastavljanje) na proc i prvo treba stavit nekakve
držaće na ploču.
Montiram i ja to i jebem se kako to zašarafit(imaju plastične šarafe s donje strane ploče).
I tak je bez gledanja uzmem kombinirke u ruke i bez gledanja počnem šarafit, zašarafim prvi, i drug i treći al na četvrtom osjetim
krhnulo je nešto i pogledam kad skužim da sam otkinuo onaj jebeni SMD element(kondenzator dimenzija 2x1x1 mm).
U sekundi doživim tri živčana sloma i počnem psovat(koja budala od projektanta stavi to govno odmah kod rupe za držeće, i to još sa zadnje strane), napominjem nova novcata ploča koja još smrdi po laku kolko je nova.

3 sata sam tražio to maleno sranje i našo sam ga.
Pitanje kako to zalemit to govno (to se radi strojno, ili sa specijalnim lemilicama od 100€ minimalno), tražim cijelo vrijeme po gradu nekog ko bi mogao imat takvu lemilicu i ništa.
Padne mi ideja da probam stavit zamjenski kond. (ali i to padne u vodu). I tak vratim se doma s namjerom da pokušam to zalemit(2x1x1mm!!!! govno jedva vidim) inače nemam pretjerano mirne ruke pa popijem pola litre konjaka, zapalim cigaretu uzmem lemelicu i zaserem ploču s lemom, a maleno govno mi padne na pod. Nađem to govno, uzmem ploču, stavim je u torbi i krenem u grad da nađem nekog ko bi to mogao zalemit(s specijalnom lemilicom) kad dođem do susjeda TV servis PELOZA(SREDNJACI)
i pokažem mu kaj me muči, tip uzme to dvoje(običnu lemilicu od 20tak W, maleno govno u pincetu i zalemi u roku 30 sekundi.
Ja sam to probao lemit dva sata pijan(kako bi mi se smirile ruke a tip to zalemio za 30s!!!!!) prekrižio sam se zahvalio susjedu(koji mi usput nije naplatio) i otišao doma sretan.

Taj dan sam si vjerajatno stresom skaratio život za kakvih 15tak godina.

Ima li ko slična iskustva sa sklapanjem hardvera?
dr.z je offline   Reply With Quote