Citiraj:
Autor technix
Ako budeš u blizini zaleti se do mene pa poslušaj kako zvuče na marantzu, imam 9.2 ali navodno su jako slični 9.1 u srednje i visokotonskom području, basovi su im nešto dublji..
pozdrav! : hello2 :
|
Oho, čestitam. Odmah se i avatar updejtiro.
Hvala na ponudi, možda se i zaletim. Čujem od bratića koji je na privremenom radu u Osijeku da se neki ludi pub otvorio u tvrđi pa se možda provozam da vidim to zdanje.
Citiraj:
Autor Gabre
a kad sam vidio onaj link za zvučnike, pa piše da su od ružinog drveta, kako sam se nasmijao. : nono : ono nema veze sa ružom.
ma općenito nijedan zvučnik, zapravo njih 95&, a u to ulaze i puno skuplji zvučnici, nisu rađeni od pravog drveta
ovo sam saznao od jednog stručnjaka iz audio svijeta, koji se bavi proizvodnjom i razvojem zvučničkih kutija i zvučnika, zapravo, kompanija se bavi samo proizvodnjom zvučnika.
tako da ću mu vjerovati. Sve je to samo furnir izvana, a unutra medijapan ili nekakva iverica... 
|
Ma uvijek se misli na boju finiša. Pa i nije neka tajna da se zvučnici nerade od drveta. Za zvučničku kutiju vrijedi suprotno od onog za glazbene instrumente. Fini prijenos vibracija i lagano drvo za instrumente-> umrtvljeno i teški medijapan ili iverica za zvučnike. Nitko ne želi slušati kutiju kako svira, već drivere.