View Single Post
Staro 19.11.2006., 01:47   #209
poprock64
Registered User

Datum registracije: Nov 2006
To momci, objektivno i pošteno. To je upravo ono što sam mislio da bi trebao čuti. Svi se raspričaju o tome kako je ploča "mrak" za overclock a "zaborave" da pada na nekim osnovnim stvarima. Što se mene tiče stabilnost i pouzdanost su primarni. Imao sam DFI lan party nForce 3 dva dana i znam što su muke paklene kad ne znaš hoće li se bootati ili ne, nikad više pa ide na 800 FSB-a. Nisam ništa reklamirao, prodao sam ju PC guruu koji se voli nadmudrivati s pločama i istog časa vratio ljubljeni Soltek nForce 3 kojeg na sreću još nisam bio prodao. Nakon toga sam uzeo MSI nForce 4 - Bog ga blagoslovio, vrhunska stabilnost i SVE radi kako treba, dosadna ploča u najboljem smislu te riječi. Imam i SkyStar 2 DVB-S pci karticu koja mora gore a stavio bih i X-fi u perspektivi pa su mi i ove informacije o PCI slotovima dragocjene. Nemam ni vremena ni živaca da se nadmudrujem s pločom kako bi radila onako kako i treba raditi. E sad - treba mi i overclock kad sam već prešao sa Athlona 64 X2 3800+ koji je super radio na 250 FSB-a. Nema smisla da ostanem na istom ili malo boljem (dosta kodiram mpeg2 i ostale video stvarčice pa mi doista nije svejedno da li kodiram 2 sata ili sat). Sad mi znači jedino ostaje Gigabyte DS-3 ili DS-4 (možda radije ova druga) pa ću valjda uspjeti s Kingmaxom 800 jer je to navodno jedini problem ovih ploča. Jedino ne znam kakva je ova P5B Plus koja se sad pojavila - da nisu na njoj otklonili ove probleme (navodno neke višestruke bootove i sl.)
poprock64 je offline   Reply With Quote