Citiraj:
Autor gamernumerouno
Ma uopće nema govora da ste vas dvojica kupili lošu karticu.Jasno da niste tj.kupili ste najbolju koju se može danas kupiti.Mislim da bi sada mogli polako razmišljati o sli-iu, jer ipak postoji tamo netko tko i to ima zar ne?Baš me zanima da naprave grafu za 10000 kn dali bi i dalj bili zadovoljni sa ovom svojom ili bi našli opravdanje za prelazak na nešto brže.Bez uvrede samo se pitam di je granica ako postoji.Meni lova i nije toliki problem ( nisam bogatun tek obićni radnik sa prosječnom plačom) ali nebi ju kupio iz principa.Jednostavno imao bi glup osjećaj da sam pljunuo toliku lovu samo zato da bi mi igre radile malo bolje nego prvom susjedu.Ali tko voli nek izvoli.: nono :
|
Možemo se kladit da si u komp uguro komponente koje si max mogo platit, dakle svako prema svojim mogucnostima, ne željama, nego prema mogucnostima,
Jer, da je ona recenica "nebi uzimo iz principa" istinita, nebi ti sad vozio grafu koja kosta 1900KN ili vise, vec bi uzeo grafu koja kosta 500KN, ili procesor kojii kosta 700Kn vec procesor koji kosta 300Kn
Prema tome," nebi ja ovo iz principa", pa to su price za malu djecu