UPDATE:
Izgleda da ipak nije sve tako krasno i lijepo. Barem što se matične tiče. Izgleda da su se obistinile tvrdnje thread-a sa Benchforum-a. Matična očito ima nekih problema sa memorijama.
U ćemu je problem? Na defoltu i dalje sve dobro radi. Stabilno do ibera...
No danas me baš zanimalo do kuda mogu dogurati na defoltnom Vcore-u sa frekvom proca. I tako ja išao podizati kada ono na 240 HTT-a se neće bootat sa mem. divajderom DDR2-667. Na tim postavkama memorija me ne koči jer uredno radi na 800Mhz, a ove su postavke debelo ispod toga...
I smanjio ja još divajder na 533 i kada ono proradilo sve. Znači dobro su dečki iz Srbije rekli. Ovisno o memoriji, točnije kompatibilnosti memorije i matične, ovisit će vam OC.
Što me dovelo do zaključka da može biti da meni memorija ipak nije tako loša (loša pod navodnicima jer ipak ide na 800Mhz bez problema, a rangirana je kao 667). Eventualno kada ću imati vremena budem nekoga zagnjavio da se proba na drugoj konfi memorija, ali otom potom.
Ja čekam sada novi BIOS iz Gigabyte-a...
EDIT:
Ovaj problem je riješen, čitajte u nastavku. Trebalo je samo jednu opciju promjenit u BIOS-u

Ili ako želite odmah, skočite na
ovaj post