View Single Post
Staro 18.11.2006., 18:20   #223
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Tagger - ili ne nadje nista, ili nadje 15 nekih desetih izvodjaca koji nemaju veze sa onima koje trazim niti po naslovu niti po icemu. : stoopid
Ista stvar sa taggerom mi se desavala kad sam trazio tagove za jednu pjesmu. Kad sam skuzio da moram selektirati cijeli album i tek onda traziti - onda je poceo nalaziti ispravne tagove.
Ne znam sto bi moglo biti ako nije to....jer ocito je da plugin sljaka i spaja se na freedb.

Citiraj:
Images su mi na oba mjesta koja si rekao, ali nista. Ima li mozda veze to sto foobar2k nisam instalirao vec sam ga samo kopirao sa staroga diska nakon formata? Ali to mi ne stvara nikakve druge probleme sa foobarom, tako sam i do sada radio, mislim da sam ga samo prvi puta instalirao i od tada ga selim sa cijelim setupom, fcs-ovima, iconama i pluginovima.
Moze biti da je ili do toga ili do jedne druge stvari. Koliko vidim Foobar ti je na disku x. E sad u kodu path do imagesa je npr:

Citiraj:
$imageabs($get(absright),0,'FCS\unique\title_nocover.png',)
Nije naveden cijeli path, nego ovaj skraceni.
Nisam 100% siguran, ali mislim da taj skraceni podrazumijeva da se foobar nalazi u defaultnom folderu (c:\program files\foobar2000).
Mislim da se netko vec raspitivao za taj problem na hydrogenaudio forumu, nisam siguran.(budem malo pogledao sutra, nemam sad bas vremena traziti to)

Eventualno da probas rucno unijeti izmijenjeni path...npr: umjesto

Citiraj:
$imageabs($get(absright),0,'FCS\unique\title_nocover.png',)
da probas staviti

Citiraj:
$imageabs($get(absright),0,'X:\Program Files\foobar2000\FCS\unique\title_nocover.png',)
Probaj promijeniti te patheve do imagesa, resetiraj foobar pa vidi da li ima kakvog efekta. Nazalost ne vladam bas kodom do te mjere da bih znao sa sigurnoscu hoce li to funkcionirati.
Prije prckanja po kodu, mozda ne bi bilo lose da napavis backup foobar.cfg filea.
morph je offline   Reply With Quote