View Single Post
Staro 18.11.2006., 17:37   #207
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor poprock64 Pregled postova
Dakle momci, uzet ću core 2 6400 ali se troumim između ove navedene (najradije bih nju jer je mogu dobiti za 1000 kn), P5B PLUS i P5B deluxe. Zanima me da mi netko tko ima ovu ploču iz prve ruke kaže kako se overclocka i kako se ponašaju pasivni hladnjaci na čipsetu. Ove dvije skuplje me u principu ne zanimaju ali sumnjam da se možda deluxe i donekle plus bolje clockaju jer deluxe ima heat pipe a plus također neku umotvorinu. Na Anandtechu opet kažu da je "E" super ploča i koliko vidim nema razlike u performansama osim opremljenosti što mi nije niti važno. Treba mi samo što viši takt i stabilnost. Dakle vaša iskustva.....??? Pozdrav.
ja ju imam. i za sada bih ti preporucio bilo koju na kojoj ne pise ASUS P5B. pitas se zasto?

kao i na deluxe verziji zvuk krci. ovdje npr krci kad kopiras fajlove. i ovisno o kopiranju jace i slabije krci. priznajem da ima momenata kada ne krci ali ***iga ako cu svaki put kopirati film i slusati krcanje onda kvragu

ima jos nekih stvari ali moram isprobati da li se desavaju i s novim biosom ili ne...

sto se tice stabilnosti ide ko iz picke meni na 420 fsb. s dignutom mem voltazom na 2.1 i spu na 1.45. mozda bi radilo i na nizim voltazama ali mi se neda igrati s time. mozda bi isao i na visi fsb ali nisam probao. OCao sam ga da napravim stresstest kompa kroz period od nekoliko dana i sve radi ok.

stoga ako te ne ***e zvuk i drugi kontroler kupi. ako si normalan nemoj. ako si optimist i zelis se nadati da ce popraviti to s nekim driverima kupi

p.s. hardverski: prvi PCI slot je preblizu grafickoj i nemres nista tamo staviti. u trecem PCI slotu taman tamo di ide ona kandza PCI kartice u kuciste ima jedan kondic koji meni smeta na tv kartici. na nekoj pci kartici ne smeta. pogledaj na ploci di je treci pci i lijevo od njega ima taj kondic.

stoga mozes lagano zvisiti na ploci koja ima samo 1 PCI a nisam vidio bas puno stvari koje idu na PCI-e ili se varam.
msvrtan je offline   Reply With Quote