Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Autor drago7
Uskoro ce i G90 i R700, pa treba pricekati na njih, pa onda kad izadju, onda ce i G91 i R800, pa onda terba pricekati na njih, i tako beskonacno
Tako mi zvuci ona, trebo si pricekat,
Ako netko zeli imati određeni proizvod, nebi trebo cekat da izadje još bolji, ili mozda bi trebo, kako ti kazes, ali uvijek ce biti "boljih proizvoda", ali samo kada je buducnost u pitanju, ali nikako trenutna sadasnjost
Dakle, ako netko zeli imati određeni proizvod u određeno vrijeme, i jos bolje ako ga moze imati, zašto bi cekao beskonacno,
|
 Mislim da si quotao krivi post. Ja nigdje nisam spominjao zasto si sad kupio bas G80, dal zbog crysisa ili cega vec. I ja sam mogao "pricekat" G80, ali nisam, pa se vec dobrih 3mj.igram sa 7950GX2,(tada je to bila najbrza dostupna kartica, donedavno) a i do Crysisa kojeg svi zeljno iscekujemo ce se pojaviti G81/R600 sto je i nije bitno. Ako se tebi dalo kupovat karticu sada i zamjenit ju sa sasvim solidnom X1900XT,ok, i ja sam imao 7900gt pa sam upgrejdao. Mogu i sad napraviti isto, ali cemu? Ionako mi sve igre lete,a nijedna nije vrijedna da bi bezveze rasipao pare. Ako bude, onda ce to biti CRYSIS,a do ona ima vremena. Sto zbog DX10, Viste i ostaloga.
Uzivaj!: goood :