Citiraj:
Autor atha
Mhm...
Zelio bih imati ovo, a radeci po uputama dobio sam ovo.
Moze mala pomoc jer mi se full svidja onaj morphov setup.
Takodjer...freedb tagger. U opcijama imam samo onaj osnovni pretrazivac i ne nalazi mi u pravilu nikako album koji zelim. A vidim da kod vas ima vise search enginea kao npr --> LINK
Help? ^^
|
Po kojim uputama si radio?
Pogledaj
Post 3547
Setup ti je redu koliko ja vidim, jedino mi se cini da ja nisam imao menu i seekbar, a album list mi je stavljen na autohide.
Sad ti ostaje raspakirati
ovaj file u foobar folder (bitno zbog imagea za track info mod), importati fcs file, ubaciti
sa copy-paste ubaciti kod za track info mod (desni klik na track info mod --settings---formatting string) i ubaciti kod za single column playlist (isto desni klik na single column playlist)
Kodovi se nalaze u paketu u txt fileovima.
Ako ti neki dio nije jasan pitaj pa cemo rijesiti.
Sto se tice freedb-a i ja sam sa tim imao
problema u pocetku.
Pretpostavljam da firewall dopusta foobaru spajanje na net i da bandwidtha imas.
Moje iskustvo je da Tagging preko freedb-a sljaka samo ako se radi o albumu, ako su pjesme poredane po track numberu* i ako je u redu trajanje pjesama znaci ako je rip napravljen kako treba.
*ako su po abecednom redu moras ih rucno razmjestiti (sto nazalost jos uvijek nije moguce kod single column playlista - jedan od najvecih nedostataka iste) ili sa nekim drugim programom srediti tagove
Inace meni
ovako izgledaju freedb opcije i sve radi.
Da li album postoji u bazi freedba i trajanje pjesama mozes provjeriti na
njihovoj stranici pomocu searcha.