Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 12.09.2003., 22:52   #241
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking kajeeeeeeeeeeeee,strela božja vute pučila!!!

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma vraga...viš da sam laprdamo
Ja nazvao jemput Mitzeka-kaj ga taj može klepetat...pol vure je bilo zauzeto pa sam odustal
pak je bile esencijalno važno...i primal sam inštrukcije i to simultano od dr RAKA i majstoja HOJZE...naime ,imam blagi osječaj da bi puuuno več penezof zaradil da se manem čorava posla sa kompovima.......

btw,sam si puknul dvd+ pržu po JELCovom sistemu,neeee,draga nije me niiiš koštale,to sam mjenjal, jel ,onaj dvd ni štel delati......
za proc me je hmmmmm proaktala,al sam sad počel vu garažu seliti pogone s izlikom da ne bučim i ne razhitavljem svoje cd-e i dvd-e!!!:burn: još jedino da se riješim crvova ,virusa,,žohara i ostale gmižuće gamadi iz kompa!!
je poglečte...dobrovoljci za kavicu i eventualno dogovor sutra u zaprasicu vu plavoj zgradi otraga kod "LOBEL"A !!! ak bute zakaj ,morti se i kaj dogovorimo!!!btw,danas sam vubil 2 zdjelice žuljbe s špekom,kobasama i fefičima nutra sitno nakosanim...pa kisele vugorke i fefiće extra polak.......a tast je kuhal i čuval plinaše dok smo hanuma i ja arbeitali vu ZABREGU...p..mater koja gužva!!joooj JELCCC,stari je bil 15 let kuhar vu rakitju....vojnički žulba ORIGIGI!!!tri jezika govori i dva muca!!ajd bok i šefili celu noć dabogda!!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote