View Single Post
Staro 16.11.2006., 23:37   #12
Mirko Z. Genije
lep
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Nisam niti pitao za cijenu, čemu? Kad (i ako) dođe na naše tržište, prodavači će odrediti cijenu kako im se sprdne, benQ se može ****ti.

A usput, ovo sam našao na widescreen gaming forumu (post 4.11.2006.), zato sam i poslao mail BenQ:

Citiraj:
Bad news for all Germans:

I've called BenQ three times without getting any particular info. Then I wrote an email and received yesterday confirmation:

BenQ will sell the FP241WZ somewhere in december 2006. Moreover BenQ says that the FP241W will probably never hit the German market. We got only the BFI-version for approximately 1100€.
This is very expensive since you might get a NEC 26" for 1220€ or a Dell 2407 for 780€. Finally I doubt the BFI-benefit.
Iako bi moja informacija trebala biti točnija (svježija bar), može se lako dogoditi da fp241w uopće ne dođe u RH. Pa ti budi pametan...

Ne znam više što napravit, dal da se strpim još mjesec i po dana i vidim kako stvari stoje ili da i ja sve pošaljem u PM: finger : i odlučim se za nešto drugo.

Druge opcije su mi philips 230wp7ns (skuplja varijanta, 6800kn) ili samsung 225bw (jeftinija varijanta, 3800kn)...
Ali oba imaju svojih za*eba...
Mirko Z. Genije je offline   Reply With Quote