View Single Post
Staro 17.11.2006., 00:29   #8
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Evo ja sam danas uzeo Terratecovu, i takodjer sam si premisljao koju od ove dvije kupiti...na koncu je prevagnuo terratec jer s njom dolazi Ulead DVD MovieFactory 3 + Home Cinema koji je 5x bolji od PowerCinema v4.0.

Sto se DVB-T prijema tice sve 5, slika je standardno odlicna, software besprijekoran i moram priznati da mi se program i snimanje jako svidjeloo (imao sam TakeMS USB DVB-T pa sam isprobao 10ak programa i sve je to bilo pusiona osim WinFast DTVa od Leadteka)

Sto se tice analognog prijema on je dosta losiji ako ga usporedimo s Terratec Cinergy 400 i ocjenimo s 5/5, onda je ovaj 3.5/5, s obzirom da sam planirao zamijeniti s ovom karticnom staru Cinergy 400 to je palo u vodu a oglas za prodaju stare kartice je stopiran...pa su obje u kompu jedna za analognu druga za DTV.

Prije kupnje trazio sam u Ve-milu da mi otvore kutiju da mogu usporediti Terratec i Gigabyte i obje imaju isti dekoderski cip, terratec je skuplja 50kn i sve mi se cini da je to ista pjesma sto se kvalitete prijema tice...zato im je i cijena takva kakva je.
Koji model si uzeo?
nicko je offline   Reply With Quote