Ja sam prevrnuo net u potrazi za informacijama o tom misu (iz istog razloga kao i kolege gore) i naisao na vrlo kontradiktorna misljenja. Dok vecina zamjerki ide njegovim specijalnim funkcijama tj. losoj softverskoj podrski za iste (IM moze bit samo MSN/Live/Win Messenger, a E-mail klijent Outlook (Express), neki imaju i ozbiljnijih zamjerki. U tom popisu ima od beskrajnog laga, preskakanja kursora, velike tezine, to kaj nema ugrađeni akumulator.... dok drugi imaju beskrajne rijeci hvale...
Sad neznam dal je do toga sto su ti recenzenti "ubergejmeri" pa im sve osim MX510/G5 ima lag, ili je reciever zakopan među hrpom kablova unutar 2 olovne kutije pa je slabi signal i interferencija ili je svaki treci model stvarno škart.
Meni osobno je 400kn puno za mis ali na sadasnjem Logitechu Click! mi sto otpada ruka od drzanja, sto njemu otpada boja i vec lagno skripi. Igre ne igram tak da mi je nebitna ultra brzina i odziv ali ako kursor pocne brijat po ekranu dok ciljam nekaj u fotošopu zabio bi ga odma u zid. Tako da ako necu imat priliku isprobat dotičnog negdje prije kupnje na barem 15 min mislim da cu cekat i nadat se nekoj žicnoj verziji.