View Single Post
Staro 16.11.2006., 12:44   #114
drago7
Guest

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor lud76 Pregled postova
Meni je osobno žalosno vidjet čovjeka koji slini i ponosi se da je dao 4900kn za grafičku, no dobro od takvih nvidia i Ati lijepo žive, svoju sam novu platio 1800kn i to mi je prvi zadnji put da dajem toliki novac samo za jedan komad harwarea, a večinom igram igre koje bi i 7300gt pristojno vrtila. Najbolje je to što za godinu i pol najviše dvije godine dana ta grafička više neće bit čudo tehnologije, kad će jedna npr. GeForce 9600GT (ako će logički bit razvoj) bit bolja a triput manja cijena : boxers : : wtf : : suicide
- grafa i nakon godinu dana vise nece bit cudo od tehnike, ali to nije nista novo, to sto si sad izjavio je topla voda,
-i vjeruj mi, i ti sad imas najjacu grafu koju si mogo kupit, jer da ti je zao kuna, sad nebi vozio 7900GT, nego bi vozio 7300 ili cak 6600
-svi mi kazemo, ovo je zadnji puta da sam dao tolike pare, međutim to nije istina,
-istina je na drugoj strani, ti ces opet nakon godinu dvije dat 2000Kn za neki geforce 9600gt ili 9900gt, u to se mozemo kladit
-prema tome, netreba biti zavidan ako je neko moze dat za grafu tolike pare, ili neko drugi onolike
drago7 je offline