Citiraj:
Originally posted by matijas
S obzirom da koristim w2k isao sam iz ciste znatizelje vidjeti kaj ima i dosao do zastrasujuceg zakljucka:
BUG ekipa nisu idioti i sigurno ne bi isli takvo nesto raditi da nisu necim bili potaknuti (ucestalim pitanjima i sl.) i da se ranije nisu dobro informirali da li je to zaista potrebno prosjecnom citatelju njihovog casopisa ili ce dodatak biti baceni papir jer to ljudi vec znaju...
Pa se postavlja pitanje na kojoj je razini informaticke pismenosti publika na koju cilja BUG (citaj: 35 000 ljudi koji ce kupiti primjerak casopisa) kada im trebaju toliko osnovni savjeti tipa ''kako postaviti klasicni izgled start menija'' ili ''kako pronaci neku datoteku na racunalu''...
Ni ja ne znam sve o Windowsima i pitanje je hocu li ikada znati, ali sto je previse, previse je i od cijele stvari mi se lagano pocinje dizati kosa na glavi, pa to dovoljno govori sto misim o dodatku.
|
Ja sam na to sam bacio oko, ali kolko se sjecam ima dvije korisne stvari - kao prvo kak enablat da ti se ljudi mogu spajat na racunalo jer je to napravljeno na XPima tak glupo da ak imas imalo pameti i logicno razmisljas nikad neces zakljuciti da posebno trebas dat dozvolu (stvarno se vidi da je XP mrezni OS, haha). kao drugo kak ubit messenger... jos jedan biser