View Single Post
Staro 16.11.2006., 09:03   #1
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
1900xt razočaranje

evo da nabacim malo subjektivnih razmišljanja o najnovijoj akviziciji...

nakon jaaako dugo vremena (konkretnije - voodoo 2 aklceleratora) priuštih sebi ajmo reć nekakvu high-end grafu, za 1900xt se može reći da još uvijek pripada tom segmentu.....

s obzirom da ne inače ne igram često rekao sam sebi dobro kaj sad buš bacil novce pa da bar onda to sve ide i izgleda kak spada....

a dočeka me poprilično razočarenje u performansama.....ili sam ja previše očekivao...ne znam. evo npr.da ne duljim - probao sam neke demoiće da vidim kak stvar leti - znači na svim probanim igrama sve su postavke bile na maximumu na rezi 1280x1024 (lcd monitor) i uključenim v-syncom.

i kaj? - COD2 se zna spustiti i do 30fpsa (kad je malo više dima ili ljudi..) a to je često.....ista stvar i sa PREY-om na nekim segmentima padne i na 25fpsa, F.E.A.R ista stvar.....jedino LEGO piči na 150fpsa......

e sad jeli to normalno? očekivao sam da na toj rezi sa svim mogućim detaljima neće biti problema sa trzanjem i usporavanjem....a 30fpsa je upravo to, mislim meni je to tak praktički neigrivo jer me strahovito živcira...i onda izgubim volju ...

jedino u čem je grafa dobra su 3d markovi, a kaj mi oni znače.......
glista je offline   Reply With Quote