Citiraj:
Autor -POP-
A isto tako bakar i teže pušta tu toplinu...Al-Cu prvi izbor, lošiji je 1-2C uvrh glave, LAKŠI JE, a za 30KN kupi curi ružu!
|
bas suprotno! ako ga karakterizira dobra temp. vodljivost, odnosno brzo mjenjanje temp. onda kako god vuce toplinu na sebe, tako vuce i hladnocu jer to je sve ista stvar! - TEMP... Zar ne.... razmisli malo : nuts :
uostalom to je moj izbor! imam skroz Al i skroz Cu isti cooler i CINJENICA je da bakrenjak bolje hladi od ovog i da na 5V hladi kao ovaj na 12V! Takodje to je opet svega par stupnjeva razlike! koji god da uzme dobro je odabrao, samo je s malo vise tezine kupio i vise tisine, a 180g :270g misljenja sam da ne igra nikakvu ulogu, jer nije tiskana plocica od stiropora da ce tako lako puknuti ili vec radimo kante kao sportska vozila sa minimizarnom tezinom : roller : uostalom nanosio sam se svog kompa na lan partye, vadio tu grafu sa tim coolerom x puta van, tako da mogu sigurno reci da ta tezina ne igra nikakvu ulogu!
e sad, ja sam iznio cinjenice do kojih sam dosao sam! Kako vidim covjek ce uzeti uz vf700 i fanmate i pastu i jos jedan sharkoonov vent koji ce razvliti! U konacnici ne znam ko je tu lud: boxers : sto se mene tice moze probati i kockicama leda hladiti : cheers2