Tema: Guild Wars
View Single Post
Staro 15.11.2006., 03:40   #646
smigl
pur3 pwnage
Moj komp

smigl's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Igrao sam lineage 2 guild wars i wow online.

1. gw ne spada u mmorpg kao sto su wow i la2
2. jedini gust igranja mmorpga, po meni, je to sto ima masa ljudi s kojom mozes raditi masu stvari. u gw imas nesto ljudi po gradovima ali kada iazdjes iz grada samo vodis svoju ekipu. jedini pvp je u arenama i to moras imati dobro istreniranu ekipu da nesto napravis. to je najveci minus zbog kojeg sam presao igrati gw.
3. lineage2 je odlican s nekim ogranicenjima.. recimo nema protivnicih rasa. mozes pvp u arenama sto je glupost. ali mozes i ubiti bilo koga na server u kojem slucaju postajes crven i dropas iteme kada te ubiju. (spell singer 72lv sa full A setom i dropam chest za koji sam krv piso, pa odusto od igre, top lv je 80 ali to je koma dostici). sve te nedostatke nadoknadjuje wow. bez obzira na sve dobre i lose strane wow je daleko iznad svih sa 7mil igraca... TBC dolazi u 1mj i taj broj ce rasti i rasti... moj savjet je da probate sve 3 igre pa vidite sami kako vam koja lezi. i upozorenje ako se navucete na wow zaboravite na privatan zivot. wow je ubica zivota

Tu sada ima masa stvari o kojima se da raspravljati. ja ne kazem da je wow bolja igra !!! samo kazem da je meni bolja od la2 i gw!! zato nemojte spamat kako je wow smece i slicno. slobodno iznesite neko misljenje za ili protiv gore navedenih igara.
-[G5]-
-[DDR3 1333MHz 4GB (2x2GB) Kingmax, CL9.0 ]-
-[Samsung 2243NW ]-
-[ Hitachi 250gb ]-
smigl je offline   Reply With Quote