View Single Post
Staro 11.09.2003., 08:52   #34
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Isprika

Citiraj:
Originally posted by Kazan
Prvo nisam mislio da cu podignuti takvu zbrku oko svega ovoga pa vam se svima koji su se uvrijedili lijepo ispricavam ali moram reci ovo : Kad sam napisao prvu temu network i postavio pitanje dali je problem u windowsima xp odgovor je glasio "prvo neznam cemu znaci poll?" a drugo "windowsi xp su najbolji za umrezavanje" dalje su sljedili odgovori : ma kabel im ne valja (probal sam ga na druga dva kompa i radi) onda je slijedio odgovor ma nek oni lijepo prazne glave idu korak po korak... ima jos odgovora neda mi se nabrajati citajte ih malo ako se vam da, niko nije dal konkretan odgovor. dobro da ne duljim problem je rijesen formatiral sam oba dva kompa i poslije radi bez problema samo sam mislio ako se to mozda nekome desilo pa da ne formatiram windowse bez razloga jer kao sto sam rekao probal sam spojiti druga dva kompa i radilo je bez problema.
POZDRAV . Peace

Vidim da nisam jedini koji riješeve 65% problema formatom - naravno ja uništim WIN kad eksperimentiram s egzotićnim glupostima i softom - ali to je već druga prića

P.S. Kova, Marac - skinite te njuške s foruma, pa i mala djeca gledaju i čitaju te stvari, nema potrebe da ih se plaši takovim odvratnim stvarima
Paske je offline   Reply With Quote