View Single Post
Staro 13.11.2006., 16:47   #12
Imitator
Banned

Imitator's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor VARAN Pregled postova
Što se tiče Samsunga jako sam se razočarao, kupio sa prije 4 god jednog 70 cm txt, stereo bla bla ), 3500 kn na rate uzeo na 2 god i taman ga isplatio, počeo on nešto kenjati, ja serviseru on kaže ošo ekran.
Ja pitao šta sad, on kaže ja ću tu nešto prebrikati i koliko izdrži izdrži, a poslije toga - smeće. Izdržao je 3 mj.
Onda sam vidio prije 1 god. i sitno Days tv 55 cm sa svim điđama-miđama za 900 kn n 12 mj bez kamata, uzeo ja njega i tv ok radi dan danas ( prodajem ga za 450 kn), ali ću stavljati policu na zid da imam više mjesta pa će mi biti predaleko pa bih veći.
Neznam....ali imamju starci doma samsunga 72 (nije kao ovaj moj, stariji model) već 5 godina radi kao urica i nikada nije bio na servisu, a kolega je uzeo u kvarku neki Smart.... i nosio ga dva puta na popravak u godini dana.....ali ovisi i o tome na šta naletiš.....jedno je sigurno....dok sam išao u srednju (teh. za računalstvo), na praksu sam išao u jedan elektronički servis u kojem se je popravljalo sve od kompova, pa do video rekordera....većina komponenti u svim televizorima je "kosooka".....
Imitator je offline   Reply With Quote