Citiraj:
Autor Imitator
Znam da nije bilo pitanje za rabljeni TV, ali ja sam prije 2 mjeseca kupio rabljenog Samsunga 72 cm, TTX, daljinski, Stereo, svi mogući ulazi (S-Video, za dodatne zvučnike....itd), s godinom dana jamstva, ravni ekran.....
TV ima odličnu sliku i stvarno iznenađujuče dobar zvuk (za TV).......a sve to za samo 900 kn s uključenom dostavom!!
Mislim da se više isplati uzeti tako nešto, nego novi (npr. Smartbox ili slične marke)...
|
Što se tiče Samsunga jako sam se razočarao, kupio sa prije 4 god jednog 70 cm txt, stereo bla bla ), 3500 kn na rate uzeo na 2 god i taman ga isplatio, počeo on nešto kenjati, ja serviseru on kaže ošo ekran.
Ja pitao šta sad, on kaže ja ću tu nešto prebrikati i koliko izdrži izdrži, a poslije toga - smeće. Izdržao je 3 mj.
Onda sam vidio prije 1 god. i sitno Days tv 55 cm sa svim điđama-miđama za 900 kn n 12 mj bez kamata, uzeo ja njega i tv ok radi dan danas ( prodajem ga za 450 kn), ali ću stavljati policu na zid da imam više mjesta pa će mi biti predaleko pa bih veći.