11.07.2002., 09:12
|
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Eh, greg SE nam je raspolozen za pljuvanje kao i uvijek... hehe
Imam Athlona 1.2GHz i 256/512MB RAMa (svako tolko mijenjam) i igram na nizim rezolucijama (ako se to tako moze nazvati).
Ghost Recon - 1024
UT - 800
Q3 - 640
Nascar 2002 - 640
MBTR - 800
SCGT - 1024
H&D - 1024
Relly Ch. 2000 - 800
CM 2 - 800
Uglavnom igram na 800/600 i 1024/768. Ako je potrebno, smanjim na 640/480. Vise mi znaci da uzivam u igri nego da se divim detaljima na ekranu. Smatram da rezolucije iznad 1024/768 nemaju sto traziti u 3D igrama, jer rijetko tko ima monitor veci od 17". Tako da kada se netko hvali da na 1600/1200 ima 150fpsa u odredjenoj igri, to je cisto preseravanje koje nema smisla. Ne sramim se reci da imam zastarijelu graficku i da igram na nizim rezolucijama. Cak iako igru mogu uredno igrati na 1024/768 radje igram u 800/600 i smanjim detalje.
Nisam opsjednut anti nvidia kampanjom (ne bih inace frendu kupio GForsicu za rodjendan), nego jednostavno smatram da nvidia nema odgovore na sva pitanja. Ne kazem da svi imaju problema sa nvidia grafickima, ali ja sam imao i znam da nisam jedini. To je uostalom i prica koja se vrti oko XPa: desetorica se jave da im se ruse i ne rade kako treba, a onda se javi jedan ili dvojica koji ovoj desetorici kazu da jedu govna jer njima dvojici sve radi savrseno. U prici oko nvidie nije taj omjer niti priblizno, ali su reakcije iste. Ako ja nemam problema, kako se ti onda usudjujes reci da ti imas. i te spike. To malo ide na ku c
|
Što se tiće ATI\NVIDIA slažem se s tobom.Definitivno i jednima i drugima fali ono nešto.Ja osobno koristim Kyro II od Herculesa i ne kažem da je bolja od adekvatnih rivala (iako po večini testova je).Koristim je zato što je drukčija od njih a zadovoljava sve ono što mene zanima.NVIDIA je OK za igre loša za multimediju (TV-out i ostalo) ATI obrnuto (loši driveri) itd.Imam par frendova i svako od nas koristi drugu karticu tako da možemo uspoređivati stvari u istiom igrama na razlićitim platformama itd. Jedno znam: teško da ču ikada kupiti jedan takav proizvod kao što je GF4,radije sačekam nešto drugo (a doči će prije ili kasnije).
|
|
|