View Single Post
Staro 13.11.2006., 02:55   #16
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Zasad sam igrao premalo da bi mogao steci neki dublji dojam o igri no neke stvari odmah bodu u oci...npr. los i neoptimiziran graficki engin. Nema ni AA-a a igra se na malo nabrijanijim postavkama doslovce vuce (1. komp iz sig-a). Kad srezem detalje covjek se pita ne bi li u Obsidianu bolje prosli da su ucinili isto kao i s kotorom2- uzeli engin od prvog djela serijala i nakrcali ga efektima. Ovako su samo potvrdili da nemaju pojma o optimizaciji grafickog engina i da im bioware ne povjerava nastavke svojih hitova i daje engine di bi zavrsili? Vjerovatno di je zavrsila i Troika games. Kad im je Arcanum propao isli su na sigurno na izradu nastavka Vampire serijala i pokazali kako se moze upropastiti Half-life 2 engine. Znakovito je da vecina tih ljudi sada radi u Obsidianu. Sramota na sto su spali nekad slavni game designeri... Ne mislim, ovime reci da je nwn2 katastrofa, nisam ga dovoljno dugo igrao. No ocito je da su najbolji otisli u Bioware i nadajmo se da ce Dragons age na istom enginu biti daleko optimiziraniji...