Tema: Koji server.
View Single Post
Staro 12.11.2006., 19:46   #21
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor danijel68 Pregled postova
nisam zaboravio, samo iskreno, baš i nemam kontakta s nekim tko od toga živi i tko bi me mogao savjetovati... a gledajući po netu, nisam skužio koja firma bi mi mogla i bila voljna pomoći i prodati hardware a i bogami dosta software-a...
zašto misliš da su thin clienti skupo rješenje...njihova cijena je u rangu običnog uredskog računala, a dosta uštede se može napraviti u svakodnevnom održavanju i licencama za programe... i zašto ne file server u ovoj varijanti... ja mislio da mi baš treba momački file server...
poanta thin clienta je ušteda para. masna ušteda. ali netko ipak mora odraditi taj posao, tako da mora postojati neki terminal server na koji će se oni spajati. a to košta. eh sad... thin clienti nisu isplativi kratkoročno i na mali broj korisnika, ali ako se pametno investira i ako se zna kako će se razvijati potrebe poduzeća unutar vremenskog perioda u kojem ta investicija treba biti isplativa, može se kvalitetno isplanirati sve što je potrebno. zašto ne file server ako se ide na thin cliente? jer je lakše (i kvalitetnije) pojačati taj jedan već postojeći server, nego investirati u još jedan. na tržištu ima dosta firmi koje se bave ovakvim integracijama i mislim da je zbilja pametnije dati lovu nekoj od njih, nego za godinu dana shvatiti da je investicija bila totalno promašena, lupiti glavom o zid i krenuti ispočetka (dakle potpisati poraz i još investirati da bi poduzeće moglo funkcionirati kako spada). firme? hmmm... ne želim preporučiti jer su mi izravna konkurencija (živim od toga), a na PC Ekspert Forumu je zabranjeno reklamiranje. Možete me kontaktirati preko privatnih poruka ili maila.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.

Zadnje izmijenjeno od: horza. 12.11.2006. u 20:31.
horza je offline   Reply With Quote