jel se to meni cini ili nigdje nema topica o ovoj igri?? nije moguce da nema ljudi koji to igraju

: CoolRamb
pa onda, kako vam se cini igra? po mom misljenju, opet su fulali u balansu igre. golmani su u 5 bili face, sve hvatali u ruke, nema skoro nikakvih odbijanaca i to, sto nije bilo dobro, ali niti ovdje nije dobro kada golman skoro u svakoj drugoj obrani napravi budalu od sebe... kriterij sudjenja je opet malo promasen po meni, sudac malo previse toga pusta, a u 5 je previse toga sudio... slobodni se dosta tesko ovdje zabiju, ali barem lijepo izgleda kad se golman baca

udarci iz daleka su bolji, lakse udje izvan 16 metara a unutar je skoro uvijek gol, osim ak skalu ne napunite ful previse(ili pucate s klasnicem

). kad igrate obranu, igraci se nekak stalno ponasaju ko da je panika neka, umjesto da su normalni i nabiju loptu sto dalje, idu petljat... jako mi je jadno sto nema bundes lige, i sta opet imaju licence samo od nekih liga, a ostalo samo jace klubove liga od kojih nemaju sve licence.
eto, to je moje vidjenje igre, ono sta sam se do sada sjetio, pa kak se vama cini igra?