Tema: pes6
View Single Post
Staro 12.11.2006., 19:15   #1
shobru
Premium

Datum registracije: Sep 2006
pes6

jel se to meni cini ili nigdje nema topica o ovoj igri?? nije moguce da nema ljudi koji to igraju: CoolRamb
pa onda, kako vam se cini igra? po mom misljenju, opet su fulali u balansu igre. golmani su u 5 bili face, sve hvatali u ruke, nema skoro nikakvih odbijanaca i to, sto nije bilo dobro, ali niti ovdje nije dobro kada golman skoro u svakoj drugoj obrani napravi budalu od sebe... kriterij sudjenja je opet malo promasen po meni, sudac malo previse toga pusta, a u 5 je previse toga sudio... slobodni se dosta tesko ovdje zabiju, ali barem lijepo izgleda kad se golman baca udarci iz daleka su bolji, lakse udje izvan 16 metara a unutar je skoro uvijek gol, osim ak skalu ne napunite ful previse(ili pucate s klasnicem). kad igrate obranu, igraci se nekak stalno ponasaju ko da je panika neka, umjesto da su normalni i nabiju loptu sto dalje, idu petljat... jako mi je jadno sto nema bundes lige, i sta opet imaju licence samo od nekih liga, a ostalo samo jace klubove liga od kojih nemaju sve licence.

eto, to je moje vidjenje igre, ono sta sam se do sada sjetio, pa kak se vama cini igra?
shobru je offline   Reply With Quote