Nisam vec nekoliko mjeseci u svijetu hardvera pa mi treba kompletna pomoc vas eksperata

..
valjda budem ubrzo slagao neki relativno pristojan komp pa da eto vidim sto da trazim...
2 su problema; 1. sve mora bit kupljeno u jednom shopu u Rijeci, 2. budget je oko 7k kn za kompletni komp.
ono za sto mi komp sluzi su uobicajene radnje, nista posebno, a kad vec kupujem mozda se malo i zaigram na njemu pa bi htio neku grafu koja nije high end vec stepenica nize, a cijenom prihvatljiva...
dakle
proc - nemam pojma kakvo je sada stanje, al vjerujem da je amd jos uvijek u prednosti, kako cijenovnoj tako i po performansama i oc mogucnostima...
cooler - tih, dobro hladi, ne preskup
maticna - vi znate sto je ok, da je stabilna, oc sposobnosti..
grafa - ne znam sto je izaslo, kako se sada cijene krecu, sto novije igre zahtjevaju pa savjetujte nesto, nije vazno ATI ili GF, nekako sam uvijek navijao za GF, al svejedno samo da leti
memorija - jel gb dovoljno danas?
hard - 250 gb nadam se da je dovoljno... hitachi, seagate
napajanje - nesto da je sigurno, al ne preskupo - chiftek ili slicno..
kuciste - i to bi mi trebalo, neko jeftinije, ne mogu si priustiti nesto skuplje..
dvdrw - imam benq, al mozda bi uzeo jos jedan, ako ima sto jeftinije a da je ok
monitor - lcd pod obavezno, i da je dovoljno kvalitetan da mi se oci izljece nakon godina losih crt-a.. monitor je vazan, vazniji od ostalih stvari, al opet ne bih htio dat vise od 2.5k kn... mozda mi je i to previse..
pa eto... nadam se da se moze slozit nesto pristojno za tu cifru, nesto s cim cu bit miran dovoljno vremena i sa cim cu moc igrat i zahtjevnije igre, a kad mi dosadi i oc-at malo