View Single Post
Staro 12.11.2006., 15:44   #27
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
@ McG
Fala stari, skinuo taj testić i budemo videli kako to ide. Tek sam došao doma sada...
Citiraj:
Autor BrunoZG Pregled postova
zanimljivo nisam znal ad 3800+ i 36+++ rade na istoj frekvi, a ni da ima razlike u cache-u.By the way vučko , kolko košta taj 3600+?
1000kn u Linksu (tray), 1118kn u Ve-mil-u (BOX)
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Vučko, meni je AMD-jac rekao da je u bundleu dobio komadić žuto-zelene žice savinute u slovo U za reset CMOS-a.
Jesi siguran da si dobro pregledao kutiju?
Smještaj konektora za dodatno 12v napajanje mislim da ne treba komentirati
Pogledao kutiju, pogledao manual, nema žuto zelene žice. Očigledno misle da ljuti mogu to sa šarafcigerom.
A morao sam komentirati +12V jer sam prije imao Asus-icu koja je imala savršen layout. Nema šta, bio bih gadan recenzent
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
@Vučko
Neznam koliko si upoznat sa Gigabytovim pločama, ali vjeruj mi da s njihovim pločama imam iskustva, a bogami sam i dobar poznanik njihove tehničke podrške koja će ti više odmoći nego pomoći.
Bolje da si uzeo Asrock sa ULIjevim čipsetom za 20 kn manje.
Drugo, dobro ti veli Jelc. Da li si dobio u bundleu žuto zelenu žičicu koja se uštekava kao jumper i ima ti na kraju nešto slično prekidaču. Ako nisi dobio osuđen si svaki puta na vađenje bakterije.
Nisam dobio. A ovu matičnu sam uzeo baš da ne moram trošiti na dodatnu grafu. Ova mi je čist fina. Nisam pokrenuo Solitaire 3-4mjeseca, a kamoli nešta jačeg.
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Neka neka. Vučko uvjek zmišlja toplu vodu. Baš me zanima kakav bude šerafciger zmislil za skidanje baterije za reset BIOSa.
Da si dobro čitao, vidio bi da sam našao sa starog CD-ROM-a za spajanje jumpera i to dobro dela
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa, Vučko je rekao:
" jer se ne igram, ne koristim Super PI u stvarnom životu već samo povremeno snimim koju serijicu, poslušam tu i tamo koji MP3 i uglavnom surfam."
Budući da je prije imao 939 platformu ni meni nije baš najbistrije zakaj AM2 platforma.
Dobih priliku preći na 2 jezgre za 100kn, a ne bi me niti toliko došlo da sam na vrijeme rekao da se uzme BOX-ana verzija
Citiraj:
Eventualno zbog lakše i jeftinije nadogradnje u budućnosti, a za snimanje koje serije, surfanje i slušanje MP3 mu je i stara konfa bila ne dovoljna nego i prejaka.
Ja bih osobno za takve potrebe nadogradio memu, hardovinje i uzeo DVB-T karticu.
Nije mi potrebno više meme, jer se i sa 1GB može fino delati. HDD ima i previše, a o DVB-T-u razmišljam.

Uglavnom, kada se zvekne snimanje saTV tunera (koji nema hardverski enkoder), stavi prebacivanje MPEG2->Divx i još se može fino slušati muzika i pisati po forumu.
Na starom nisam mogao snimati TV i pisati a da nema zaštekavanja kod pisanja postova.

Testovi sljede, pogtovo kada stavim memu i proc u najbolji omjer, jer su svi testovi koje sam ja radio ili max. proca a mema najniže ili obrnuto.

Uglavnom, znam da mi je 1M super Pi-ja završio za 44 sekunde na defoltu .

Budem nabacio testove, sada baš i nemam previše vremena...
Fala svima na pohvalama. Konfa je super, a matična ne radi probleme, za sada...