Tema: Moj case
View Single Post
Staro 12.11.2006., 13:35   #26
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
POP, dobro sredjeno, ova 2 GT-a mi djeluju kul Ali stvarno, razmisli da neku mrezicu stavis ispred, neces morat komp onda uopce cistit od prasine, barem neko duze vrijeme. A ova "bocna stranica" kod napajanja mi je super kombinacija i ja sam si napravio istu stvar, ali od materijala puno slicnijeg kucistu napajanja, pa razlike nema, izgleda kao neko produzeno napajanje A na dno kucista ti je bolje iskrojiti nesto od kartona i pocupat van ovu izolirku, i kablove podvuc ispod tog kartona I disk bih ja prebacio gore ispred ova 2 GT-a i izbacio van ovaj vent koji ti je sad ispod diska. Ovi plavi pasivci po ploci su oni Coolermasterovi? I sta ce ti onaj TT-ov vent? Sta on hladi, chipset? Pa zar se ULi grije toliko da mu ovaj pasivac nije dosta? Jel to vent sa Volcanoa, ostao mi je u sjecanju kao uzasno bucan Sve u svemu, zasluzio si gajbu
Puno hvala na komentaru.
1.Evo upravo krečem počustiti prašinu, ima je pun k, biti će neka čarapa samo treba skontati kako je prevuči jer je stvarno velika gužva.
2.Dole nemam kablova, nema kartona. : hello2 :
3.Disk nikako gore, WD se čuje kad zapisuje, a kad legneš spavati i čuješ kako zapisuje torrent, ni slučajno, a ovako je fino ušutkan
4.Plavi pasivci su coolermaster, a ono je 74mm box cooler na 5V koji piri po NB-u, grill je od TT-a 7+, chipset se jako grije, čitaj gori.
5.Što se tiče piva, mogu ti poslati PM sa adresom...: roller :

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote