Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
POP, dobro sredjeno, ova 2 GT-a mi djeluju kul  Ali stvarno, razmisli da neku mrezicu stavis ispred, neces morat komp onda uopce cistit od prasine, barem neko duze vrijeme. A ova "bocna stranica" kod napajanja mi je super kombinacija i ja sam si napravio istu stvar, ali od materijala puno slicnijeg kucistu napajanja, pa razlike nema, izgleda kao neko produzeno napajanje  A na dno kucista ti je bolje iskrojiti nesto od kartona i pocupat van ovu izolirku, i kablove podvuc ispod tog kartona  I disk bih ja prebacio gore ispred ova 2 GT-a i izbacio van ovaj vent koji ti je sad ispod diska. Ovi plavi pasivci po ploci su oni Coolermasterovi? I sta ce ti onaj TT-ov vent? Sta on hladi, chipset? Pa zar se ULi grije toliko da mu ovaj pasivac nije dosta? Jel to vent sa Volcanoa, ostao mi je u sjecanju kao uzasno bucan  Sve u svemu, zasluzio si gajbu 
|
Puno hvala na komentaru.
1.Evo upravo krečem počustiti prašinu, ima je pun k, biti će neka čarapa samo treba skontati kako je prevuči jer je stvarno velika gužva.
2.Dole nemam kablova, nema kartona. : hello2 :
3.Disk nikako gore, WD se čuje kad zapisuje, a kad legneš spavati i čuješ kako zapisuje torrent, ni slučajno, a ovako je fino ušutkan
4.Plavi pasivci su coolermaster, a ono je 74mm box cooler na 5V koji piri po NB-u, grill je od TT-a 7+, chipset se jako grije, čitaj gori.
5.Što se tiče piva, mogu ti poslati PM sa adresom...: roller :