daj kaj vi brijete da je stereo bolje od surrounda. zakaj bi bolje zvučala u stereu?
baš prije par dana ja neš prćko prebacio na 2.1 zvuk dok sam bio na slušalicama i sljedeći dan pustim na zvučnike slušam dost dugo nakon nekog vremena skužim da tu neš nevalja nisam ni primjetio da mi rade samo prednja 2 gledam po playeru jesam uključio isključio neku glupost kad se sjetim da sam prebacio na 2.1.... odem control panel 5.1 apply i ono WOW(ne warcraft

).... .baš sjećam se filinga zvuka kaj već kad sam uključio i zadnja dva....
i da još neš, ot al eto...
čini mise da većina ljudi ne prćka previše po ekvalizeru i tako. ja ošo kod frenda on koristi meni mnogo gadan vinamp sa ekvalizetorom bezveze "razbacanim" pustio on neku ziku ja daj samo da ti pokažem neš stavio mu svoje postavke u win media playeru i pustio, pito ga jel valja on samo sluša i onak vidi muse smješak opet ga pitam jel valja on onak pa....vidjelo se da mu je ***eno, al ne želi reć da jer mu teško pada kad sam ja u pravu(prie neki dan smo se prepirali on mene nagovarao na vinamp ja odbijao, i sad mu pokazah ekvalizetor(dobro to ima i winamp, svaki player) i wow efect(e to nema, a zika je s tim puuuno bolja, bar meni)
-ovako, ako neko želi probat moje postavke

znači graphic ekvalizer-staviti ono da se svaki stupac sam diže spušta i ovako sljeva nadesno... 1, 0, 0, 3, 3, 3, 3, 5, 7, 9. i u srs wow effect true bas na 40 i wow efect na 75..- eto tak ja slušam ziku na audigy se i x530 sa subom na drugoj crtici basa i ***eno mie