Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 08.09.2003., 16:15   #233
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: Re: ahaaaaaa.................

Citiraj:
Originally posted by Jelc
A-ha
Ja sam gore plin rješil još prije tri kuke...
I centralno...ali...baš čitam u lokalnim cajtungima da se spremaju delati i kanalizaciju vrag mater...imam neugodan osjećaj da bu to došlooooooo...joj...

A u svezi glede...zval sam te na Jozu u subotu-ali si toliko klepetal da mi je dopizdilo -ahaaa,dogovaral sam plin s majstorom i navigal ga na moj breg.....sorry....

A mene ufatilo opet na krvavice i kiselo onak sa suhim mesom...joj
mislis da te ne kuzim????
ja ...sanjam tastove klobase i punicine spek fileke..... ...a nekaj su pripremili za zimu jel sve jace se cuje rokenrol iz prafca kotchaka!!! jooooj,pa bus zetec male dosel primiti i mesa te spekca obdelavati...ti nebu zabadaf...veli punica...a ja "siroce"jedva se suzdrzavam da ne zapljescem od veselja i uzbudenja!!:clap: :clap: :burn: :burn: ....jooooj ,kolinje kod tasta i punice je nekaj najlepse cega se moji zubi ,nepce i zelucek secaju!!!!joooooj,jestiiiiiiiii,jooooooj pitiiiiiiiiiii.......joj zajebancije........prosle godine je tast poslal sogoricu k susedu po meru za kobase....of je stari vrag pa joj je nametal 5-6 ciglinof vu plasticnu kantu,pokril z bielom krpom i jos joj rekel da nesme doli spuscati na pod da se ne potrga mjerka...onda je brze bolje dobezal k nami vu dvorisce i cekal veselje... ,ova je prosvikala kad je skuzila da je nosila prek celog sela kantu ounu ciglof...ahhh,zene...

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote