Citiraj:
Autor Meow
Pojasni malo to "dosao do nekih brojeva". Mislis da odem u T-Centar i da ih pitam broj od nekog servisera ili kaj?
|
kod mene ti je prica isla da je dsl se pomalo shirio svuda, a kod mene bio majstor iz tcoma pogledati kvar na tel liniji i tako mi malo razgovarali i pitam a ja za dsl, kaze mi on da to nije bas njegovo podrucje, i ja ga pitam jel zna nekoga koga bi mogao pitati kada bih mogao ocekivati dsl..i on mi da broj od kolege kojeg ja sutra dan nazovem, i on mi nije mogao reci...vidim ja na stranici da mi je dostupno i narucim se...i meni neda srce mira nazovem ja tog tipa opet i pitam, a on mi da broj od neke zenske u kancelariji koja barata tim podacima, i tako pricam s njom, da sam podnijeo zahtjev, da kada bi mi mogao doci dsl itd, ona mi kaze da joj se javim slijedeci dan..nazovem je i kaze mi ona sutra ce ti doci instalater..i stigo mi dsl..mozda nije sve pretocno napisano posto se to odvilo prije god i 2 mj....pozz..pokusaj nekako doci do nekog broj, pitaj makar u tcentru da li postoji mogucnost da razgovaras sa nekim referntom prodaje, da bi htio njega direktno pitati itako..laku noc..