View Single Post
Staro 09.11.2006., 22:33   #6
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor hrca Pregled postova
imam tu nekog susjeda koji ima wireless i vjerojatno je spojen na max adsl od t-com i šta mislite kako sad pišem ovaj post kad nije zaštitio mrežu ali je problem jer uvijek moram izić na balkon i dosta je slab signal pa veza često pukne , trenutno je brzina na 1 Mbs...šta bi ja morao napravit da pojačam prijem signala na svom notebooku ,jel bi nekakav AP pomogo? i konkretno kak se to radi?, jel ak bi se to moglo napravit da radi ok, onda bi našo susjeda tu negdje i pričo snjim da pol-pol plačamo... ili tak nešt

sorry ak je bilo ovakvih postova ali jednostavno nemam vremena da malo prosurfam poo netu jel sam ograničen sa težinom laptopa kad sam na terasi jel ga moram držat na ruci jel kad sam na podu pukne veza
mislim super ti je fora, zakačio si se noobu na mrežu i kradeš ga jer jadnik ne zna što je enkripcija.... bilo puno poštenije da ga nađeš pa da mu objasniš da ga vidiš i kažeš mu za svoju ideju podjele troškova nego ovako... ko zna možda ti se svidi pa ga ni nepitaš kasnije...: nono :