Citiraj:
Autor blozer
nabavio sam ovo..I zanjima me prije nego što instaliram ovo:
1.Di mogu naći neki emulator za .exe fileove ( treba mi za tango )
2. jel ima neki messenger za linux koji je kompatibilan s msn masangerom?Tako da ja stim mogu pisati sljudima koji imaju msn?
3.Trebaju posebni driveri za printer/zvučnu... ili je plug & play?
4.Jel dosta 512mb ram-a?
5. kolko zauzima diska?
6. Di mogu naći neki program za slušati glazbu tipa winamp?
7. Jel se noirmalno povezuje s mp3 playyerom?
8. Jel ima VisualBoyAdvanced za linux? 
Ako su pitanja ova odgovorena već na forumu može i link..Stvarno mi je hitno pa ako mogu odgovori što prije.
|
2. ima vec u sebi "integrirani" mesinđer i meni je čisto normalno radils a mojom msn adresom i svi moji kontakti su bili nutra.
3. meni je sve našel automatski .. i sam instaliral .. jedino sam bil skinul najnovije drivere za graficku ( ovisi kak stari printer ili modem imaš .. )
4.je
5. ovisi kolko "paketa" odlučiš instalirati .. da ne objašnjavam sad preveč .. budeš videl prilikom instalacije kad te bude pital kaj sve očeš instalirati .. čini mi se da ti sa strane odmah pokazuje kolko mesta ti zauzima sa kojim paketima
6. ima več integrirane programe za muziku i netrebaš tražiti druge .. barem ja nisam jer mi je onaj kaj je došel integriran čisto dobar
7. da
.. trenutno nemam instalirani .. ali to mi je ostalo u pamčenju ( koristil sam suse 10.1 ) ... za 1. i 8. najbolje da malo proguglaš ak ti je hitno ..