Jel mi može neko napisati sve što mi je potrebno za takvu vrstu spajanja na internet ? oprema i cijene...i dal se isplati ?itd. jel ja nemam sada izlaz na internet kod kuce pa onda ne mogu surfat i mal pogledat sta sve treba...
Konkretno je situacija ovakava da se nalazim u Osijeku u stanu gdje nema izlaz na internet...probo sam sa gazdom otic do DCM ali su nam rekli da ne možemo uvest internet prek kablovske iako gazda ima kablovsku...
onda sam si razmišljo da uzmemo dsl prek t-coma ali u stanu (to je potkrovlje kuće) nema priključak za telefon i onda treba i to sredit i još se prijavit t-comu.. a pitanje kad bi nam ovi došli sve to priključit...i osim toga moramo uzet pretplatu na 1 godinu a ne znam dal cemo vamo ostajat toliko dugo..pa bi bezveze plačali...
gledo sam i prek vip neke šeme ali mi je preskupo za 140 kn da dam za 1 Gb prometa prek PCMCI kartice
i sad sam se sjetio i ovog vodatelovog što mi odgovara jel je prijenosno "donekle" ...jel ima neko bolju ideju kako da se spajam na net? Ima tu neka wireless mreža čiji signal vatam na notebooku ali nema izlaz na internet.,...tak da mi je svu u kur** a internet mi je dosta potreban !!!