View Single Post
Staro 09.11.2006., 00:29   #13
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Seafreak Pregled postova
Ja bi rado jednog 207WFP ali zgadi mi se kad vidim njegovu cijenu vani i ovdje u nas. Nesumljam ja da su XVA ili S-IPS paneli neusporedivo bolji, ali ja samo istrazujem kolika je razlika u kvaliteti.
Npr:
1. Vecina ljudi kupuje LCD nakon CRT-a i samim time su se vec preporodili.
2. Vecina ljudi ne namjerava trcat oko monitora da su im bitni siroki kutovi koje pruzaju skuplji paneli.
3. Vecina ljudi koristi LCD-eve za citanje, surfanje i igranje. Mislim da za te tri stvari se ne isplati davati i po par tisuca kuna vise samo zato da bi imao malo vjerodostojnije boje. Ja san gleda Philipsov S-IPS panel i Samsungov TN panel jedan kraj drugog i nisam uocio drasticnu razliku, posto sam laik sta se toga tice sami ocijenite vjerodostojnost moje observacije...
4. Oni pusti dodaci tipa usb, s-video i slicno, to su pizdarije. 90% ljudi ni nezna cemu to sluzi a oni koji znaju kupe si TV-karticu i lipo rijese problem na pravi nacin. Zasto placati vise za nesto sto ti ne koristi?
5. Za sve ostale vrijedi koliko para toliko muzike...

Ne mogu se staviti u poziciju profesionalnog graficara ili nekog geeka kojemu je bitna i najmanja sitnica jer takvi ljudi su spremni potrositi bogatsvo za te dodatne mogucnosti...
Ja samo isticem cinjenicu da treba razmatrati stvari po principu ulozeno/dobiveno jer naposljetku to svih najvise i zanima.

potpis
Gabre je offline   Reply With Quote