Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 09.11.2006., 00:15   #7761
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
$$ znak.

Evo bio sma neki dan s curom u slavoncu, plata 50kn, na njoj 2 čevapa, jedan natur, jedna pljeska, jedan ražnjić i nešto malo manje pommesfrittesa nego kaj smo mi dobili. No imam osijećaj da im je cjenik out of date, je rse jako dobro sijećam da je za zapečeni grah psialo 5kn a platili smo 15kn.

No glavni dojam je nakon ovog drugog posjeta da smo još više preveslani nego kaj smo mislili.
-->
Mali savjet za dolazak nakon izvješća izvidnice, nema najave, trebamo se samo tamo pojaviti, tada je mogućnost pre***ea ipak manja nego kad se najavi -dolazi nas 20, oćemo klope za 50kn po glavi.

Jednio kaj se onda vidi u očima vlasnika je ovaj-->$$ znak.

Evo bio sma neki dan s curom u slavoncu, plata 50kn, na njoj 2 čevapa, jedan natur, jedna pljeska, jedan ražnjić i nešto malo manje pommesfrittesa nego kaj smo mi dobili. No imam osijećaj da im je cjenik out of date, je rse jako dobro sijećam da je za zapečeni grah psialo 5kn a platili smo 15kn.

No glavni dojam je nakon ovog drugog posjeta da smo još više preveslani nego kaj smo mislili.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote