Pozdrav, eto mene opet sa svjezim informacijama. Probao sam ono s adapterom (3.5, na 2.5) i zamisli, zvuk sam u jednoj slusalici. :burn: Ovako Vuco, mini usb kabal ti je najisplativije uzeti u kvarku, danas sam ga uzeo za manje od 20kn i ludnica je sto se tice prebacivanja. Ako imas memoriju u mobu posebno ti raspoznaje kao dva diska kad ga spojis s kompom(memoriju moba i karticu). Jar datoteku sam kopiras onda bilo gdje u mob ili karticu i pokrece igru bez ***iga... U vemilu sam bio po memoriju, ali kingmaxovu(ona je najeftinija) više nemaju, receno mi je da kroz tjedan dana da bi ju trebali dobit. S tim sto ima jedna glupost memorija od 128, 256 i gigu imaju 1god garanciju, a od 512 samo 4mj. Ne kontam zasto, ali ajd. Mislim da je i kvark isto dosta jeftin s memorijom samo sto je ni oni nisu imali.
Jos jedna dobra stvar sto se tice kartice, preko usb-a mozes na karticu nabaciti bilo sto(bilo koju datoteku, program...), mob recimo ne prepoznaje officove dokumente ali ih mozes prenesti na mobu, te ga koristiti kao memorijski stik u biti. ludnica! : cheers2 I da ne zaboravim kabal ti mora biti 5 pinski. Eh da je meni jos nabaviti slusalice...
Toliko od mene, pozdrav.