dakle, u zadnje vrijeme mi se događa da nakon nekog vremena jednostavno ne mogu više surfati. oni ekrančići

mi ostanu u trayu ali više ne blinkaju…ne mogu se niti konektati niti diskonektati…pali jedino to da restartam komp...
ono što je meni posebno čudno-jer nemam pojma zašto se to događa-je to da se prije svakog gubitka veze taskbar promijeni na sekundu dvije u win classic style…i nakon toga mi je veza mrtva… : stoopid
i ako sam dobro primijetila, dok stavim u svojstva mrežne da se ip adresa određuje automatski, veza se dosta brže izgubi nego kad ja upišem postavke… e da-i ekrančići ostaju u trayu u tom slučaju (automatsko dodjeljivanje ip adr.)
a kad ja upišem adrese, a veza krepa, nema monitora, znači status 'nepovezano', ali se ipak ne mogu ponovo spojiti… tj. pojavi mi se onaj prozorčić za spajanje i sve ok, prođe sve ono 'provjera korisničkog imena' itd., ali je i dalje nepovezano…
nemam uopće ideju što bi moglo bit razlog tome… da napomenem samo, lampice na modemu (zyxel) uredno svijetle… :confused:
nadam se da ovo nije bilo skroz nerazumljivo i zbrda-zdola… jer trenutno sam prilično iziritirana pa ne mogu ni misliti kak spada : hitthewa