View Single Post
Staro 08.11.2006., 22:00   #52
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Vjerovali ili ne, dođoše meni slušalice.
Hebeš ga, ovo je najiščekivaniji predmet u posljednjoj dekadi mog života.
Stiglo expressom u odličnom stanju, kabel malo načet ali ajde, neću tražiti dlaku u jajetu.
Eto, Wiking je na kraju balade ispao pošten. Isprike njemu i familiji na uznemiravanju ali u tom trenu mi se činilo da ću jedino ovako dobiti paket.
Hvala još jednom svima koji su pripomogli. Sam sam na kraju nabavio adresu tako da ona nagrada ostaje nepodjeljena.
Evo postat ću našu prepisku preko p.m.-a. Je podugačko ali najbolje da sami procjenite tko je u pravu. Osobni podaci su cenzurirani...
Dakle kronološkim slijedom...

18.10. JA
Pozdrav!
Ako kojim slučajem kupca pogodi meteor ili ga kidnapuju vanzemaljci pa on odustane od kupnje, dobrovoljno se javljam da preuzmem troškove.
Dao bi ti 500 kn + plaćam troškove slanja.
Ako se kletva o svemircima obistini, javi mi na mobitel i ja bježim s posla i u roku sat-dva ti uplatim lovu na tekući.
Pozdrav

18.10. WIKING
pozdrav ja cu staviti na moj orinal tead da je propala prodaja slusalica,jer nema sanse da ih dam za 400kn,nemoj nikome nista goviriti jer nije u redu od mene OK!e daja cu sutra ili prekosutra ici na postu i sendati ,sutra sam zauzet cjeli dan,mozda cak i stignem posalti ,pa ti javim...uglavnom cekam staru da mi da broj tekuceg pa mozes sendati lovu vec sutra..Zivjeli

18.10. JA
Nema frke.
Daj mi samo pošalji broj tekućeg i ime banke SMS-om jer ne znam hoću li moć' svaki dan gledati Pmove.
Adresa je....
Paket pošalji običnom poštom, nema smisla slati nekim expresom kad ti unaprijed plaćam.

19.10. WIKING
hey pozdrav care,eo sad sam doso iz grada,krepan sam ko pas..Ovako stara ce mi dati tek sutra broj tekuceg,jer joj nekalovamora sjesti,tako da nebi bilo nismo znali,zeli biti sigurna..uglavnom sutra ti posaljem broj,pa mozes lovu sendati,tako i ja tebi sutra sluske posaljem...pozdra

20.10. WIKING
pozdrav slavene nazalost pobriso sam inbox,i popusio tvoj broj moba,na informacijama sam dobio ali nesta krivo,aj plz mi ostavi broj moba...uglavnom da ti se javim !EVO I BROJA TEKUCEG

21.10. JA
Uplaćena ti je lova.
Uplatio sam 520 kn, pretpostavljam da poštarina nije više od 20 kn.
Pozdrav!

21.10. WIKING
nije vise od 20 kn,nazalost imo sam groo posla,tako da cu ti sendati sluske u ponedjeljak,duboko se ispricavam..BTW puno fala za uplacenu lovu unaprije

23.10. WIKING
Lova je sjela,sve stima sve za 5..sluske su sendane ,tako da do srijede trebaju doci..Zivejl

25.10. JA
Paket još nije stigao.
Provjeri na pošti gdje je zapelo.

26.10. WIKING
E koji Lol...paket mi se vratio jer sam najvjerovatnije zapiso krivu adresu,a inbox mi je prazan,aj plz mi daj podatke da posaljem sutra da ti dode u subotu,drugi dan,onak duboko se ispricavam,moja greskica

26.10. JA
Već su mi crne misli krenule po glavi...
Evo adrese....
Daj pošalji neki broj na koji te mogu dobiti ,za nedaj bože.

26.10. WIKING
hehe crne misli nedaj boze za 500 kn ,nepada mi napamet,trenutno nemam fona,alimozes nazvati staru na mob

31.10. JA
***iga pajdo, ne znam jel' ovo do tebe ili do pošte ali ja nemam volje čekati još 20 dana te slušalice.
Ako mi do petka ne stignu hoću pare nazad.
Živio!

05.11. sam otvorio ovaj topic nakon što sam se čuo od Skylinera kako je prošla njegova trgovina.

06.11. WIKING
***ote bio sam u Bolnici kakva su to tracanja,oko ***enih slusalica,uglavnom auto me lupio na biku i malo sam strgan,i ekipa me pomjesala sa nekim Bullyem?..uglavnom moja duboka isprika ,tvoj broj moba nisam imo,danas cu ti poslati slusalice...ajde opusti se malo,znam kako je to kad mislis da sam te s***o..vjeruj mi da mi se neda prcati oko 500 kn..ajde zivjeli..BTW idem sad na postu tako da ti dode sluske sutra ,prekosutra najkasnije!pozdrav care..

06.11. JA
Provozo se do tebe sad ili za 3 dana svejedno mi je pa ću te još ovaj put sačekati.
Ajmo ovako.
Pošalji mi DANAS broj paketa da provjerim jesi li poslao.
Ako ne pošalješ do večeras, slušalice slobodno baci u Savu. Ja ih više neću trebati.
Čekam do PREKOSUTRA do 15 sati paket.
Poslije toga me zanimaju samo pare.
Živio!

06.11. WIKING
pozdrav,reko sam ti da se oporavljam od sudara sa autom,pakat ce ti biti sendan,dacu frendu da ga senda,a ova tvoja poema u sigu ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,gle umjesto da se ispricas,kako sam se i ja tebi,sta da sam poginuo nedaj boze?ke bi doso doma starce tlaciti za ***enih 500 kn,***o 500 kn glavno sa sam ja ziv i kako tako osto zdrav,jer pazi lik se zakuco u mene sa autom,ja na biciklu,malo mi je potrgo obje noge...uglavnom pakt ce biti sendan..Zivio

06.11. JA
Ajde probat ću lijepo.
Gle, nakon što sam se čuo sa par ljudi s kojima si trgovao jedino što se dalo zaključiti je da taj paket neće ni stići.
Evo, imao si priliku da me razuvjeriš a ti opet po starom. Nisi ni danas poslao a reko si.
Ja čekam do prekosutra i ni dana duže. Šalji expresom, kak god znaš.
Ako sve stigne kako treba javno ću se izviniti i napisati da je sve prošlo kako treba.
Pajdo, ja za te novce moram doslovno crnčiti tjedan dana. I zato mi nije smiješno ako mi ih netko hoće uzeti.

07.10. WIKING
razumijem te u potpunosti,paket je sendan expressom,sutra do podneva ili tokom dana mora stici...uglavnom,ja sam trgovo sa daddyem,type-r,i quakom2...sve je bilo uspjesno za 5...uglavnom ja neznam koje bully i sta onaj POP i ZILe pricaju,uzivoru nisam trgovo sa njima razumijes me..eto priko budi opusten ,paket je sendan,a meni se noga polako oporavlja..zivjeli,pusti babske price

07.11. JA
OK. Svaka čast.
Neću se petljati u tvoje poslove s drugima, to je vaša stvar, ali ako i nadalje hoćeš prodavati potrudi se malo oko komunikacije s kupcima. Nejavljanje po 10 dana, gubljenje adrese i brojeva malo kome neće dići živac.
Namjerno, nenamjerno isto je to sranje.
Živio!

Pametnome dosta.
Jel' bi se on sjetio poslati da ja nisam pokrenuo čitavu istragu tko zna.
Nevjerojatno je kako je u tri dana napravio no što nije naravio u 18 prethodnih.
Nemam pojma jel' ovo s prometnom istina. Nakon ovog svega stvarno neznam što da mislim. Ako mu se stvarno nešto desilo, sretan mu oporavak. Ako je i to slagao, nek ga Bog prosvijetli.
Neda mi se više pisati o ovome. Odoh poslušati nešto lagano za smirenje...na svojim slušalicama.
Živjeli!