View Single Post
Staro 08.11.2006., 02:34   #5
Vey
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Pikseli nisu nikakav problem u igrama i filmovima ,ne bavim se fotografijom pa stvaarno neznam reci kakav u prof radu s fotkama........ pola metra je idealno.

Monitor iako im je u cjeniku nisam nasao niti u vemila nii u hg spota ..... vjerojatno ga mozes naruciti preko nekog tko radi sa m sanom , u ST ti je to u konkretnom slucaju Rubidijum,samo se dugo ceka(meni se posrecilo da je netko otkazao narudbu u zadnji tren ,pa sam ga jos uzeo na firmu ...dakle ovu ljepotu od 22 inca sam platio 3350 kn.

Monitor je Bf serija W stoji za widescreean dakle bw sta znaci da je idealan za filmove i igre.

Naravno da nema mrtvih pixela ,pa zar itko dobije nov monitor s mrtvim pixelima? ,prije sam imao 17 incni samsung bf takoder nikakvih problema s njim 2 g kolko sam ga koristio.

Ocjenit neznam po ljestvici ne zivim od recenzija hardwera (ovo mi je prva mislim) ,al kazem ti idealan je upravo za filmove i igre.......
Widescreean podrzavaju sve nove igre a filmove ti nemoram opisivati kolko je veci gust gledati nego na staroj 4:3 kockici.
(u igrama ti moze pravit problem losa grafa treba povuci njegovu nativnu rezoluciju ako oces kristalno cistu sliku ,a i steta ovakav monitor spojit na vga izlaz ako imas jako staru grafu ,dvi je sad neki standard normale ***i ga...)

Prevelik bi ti mogao biti jedino stvarno je impozantna mrcina , al zar to za filmove i igre nije upravo super?

Gle svugdje po netu ga hvale kao best buy ,valjda s razlogom .

Gle ako ti je mon bas napet (a ima razloga da bude jer nudi stvarno puuuno za te pare) , a vidim da si iz st p.s. aj mi pa ga svrati 15ak minuta vidjeti,ako ce ti to kako pomoci....
Vey je offline   Reply With Quote