View Single Post
Staro 07.11.2006., 23:38   #24
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
oki :-) nhf.
da se vratimo na toppic, imo hladjenje napajanja vodom je pre rizicno,(nebi volio biti kraj kompa ako pusti voda u napajanje): overclocking kao ekstremni sport sa siguroscu mogu rec da chieftec 340w moze radit sa 8cm ventom na 1300rmp sto je za normalne ljude necujno a radi vec najamanje 3 god i gura bez problema konfiguraciju iz sig-a, hladjenje diska sa vodom je puno izvedljivije i ima dosta dobrih komercijalnih rijesenja(zalman). iako mislim da je a hd dosta 8 cm vent @ 1000 rpm (takodjer za mene necujno) na prednjoj stranici koji puse preko njega (iz osobnog iskustva baracuda 200gb sata radi na 30-35c ) najglasnija stvar u kucistu mi je hard ali nikad nisam stigao se detaljine pozabavit sa njim, iako mislim da bi rjesenje problema bilo kutija za hard oblozena izolacijskom spuzvom a hard hladjen vodom ili ventom na donjoj stranici kutije... moram naci link, jedan slovenac je tako rijesio raptora.
dakle nema nekog velikog dobitka u temperaturi (a po meni ni u buci) ako se spoji vodeno na njih, bolje ga ostavit da se bori sa gpu i cpu-om a ova dva venta koji se ne cuju daju doprinos hladjenju kucista...

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline   Reply With Quote