u kupovini sam novog dvd playera pošto je 6 mjeseci star grundig već drugi put na servisu (a imam 7 i pol godina starog sonya koji i dan danas radi besprijekorno, samo što je on koštao 950dem dok je ovaj 450kn). htio bi da player ima podršku za dvd-ram pa mislim da jedini dolazi u obzir panasonic (koliko je meni poznato). vjerojatno Panasonic DVD-S42E-S. sad me zanima jel ima iko iskustva s dotičnim uređajima s naglaskom na reprodukciju divx-a. prije ovog grundiga imao excella za 260kn koji je fantastično reproducirao divx-e osim što je imao ograničen broj slova za titl i još par gluposti koje su me živcirale pa sam ga vratio za tjedan dana i doplatio za grundiga. excello je glatko mogao reproducirati divx 4 puta ubrzan zajedno sa titlom (dobro dođe na dosadnim dijelovima filma). ovo đubre od grundiga nudi ubrzanu reprodukciju tako da vidiš jedan kadar smrznut, pa onda drugi kadar smrznut, pa treći kadar smrznut... žešče smeće. plus što ne reproducira čćšžđ. pa mislim, kak im padne na pamet prodavat takav uređaj na tržištu koje koristi te znakove. i neda im se bar firmware izbacit koji to ispravlja. al bar nudi manuelno učitavanje titlova u slučajevima kad nije isti naziv titla i filma. trpio ga al se kvari. dvaput. smeće.
mislim da sam otišo OT. al ne kupujte grundiga. u svakom slučaju iskustva s panasonicom poželjna. i nemojte mi preporučivat lg i pioneer, znam da su dobri, al želim player s podrškom za dvd-ram.