Citiraj:
Autor don
Nema šanse da ti dnevni ima 130 kvadrata, baš nema teorije....
EDIT:sorry na OT
|
Malo prije sam objasnio...pod "dnevni boravak" podrazumjevam kuhinju,prostoriju do kuhinje (ide u širinu) i prostoriju odmah do "dnevnog boravka" koja je odvojena samo staklenim vratima koja su inače uvijek otvorena,dakle imamo otvorenog prostora 130m2,takva je konfiguracija stana...ukupna kvadratura stana je 190m2 s 2 sobe i 2 kupatila...Dakle meni je dnevni boravak prostor u kojem boravim,ne...a to je sve otvoreno,nema zida koji dijeli kuhinju,radnu sobu itd...u radnoj je jedan manji balkon,dok staklena stijena iz "boravka" vodi na terasu koja ima sigurno 100m2...Dakle puno otvorenog prostora...
Netko je rekao da mnogi stanovi ukupno nemaju 130m2,slažem se,sestra ima od 80m2 a brat 90m2,ali ovaj nije tipičan stan kao u nekim zgradama,nit smo kupili kuću...tako smo je izgradili i takvu smo konfiguraciju stana odabrali...puno prostora!
Ljudi cirkuliraju svuda,kada je neki "party"...jer je otvoren prostor,na 3 mjesta izlaziš/ulaziš na terasu...
Ovo je teški OT...fakat
Nije ni bitno,uglavnom imam preko 100m2 (tih 130) prostora unutar stana za ozvučit,s terasom preko 200m2,debelo preko...
Ovi zvučnici su mi dobri za filmove,ali za muziku je to totalno slabo...
@Kalixius... Stan ukupno ima 190m2 bez terase,osim nabrojanog imam jos 2 sobe i 2 kupatila,jedno veliko,drugo malo manje,za goste...to sve skupa ima 60-70m2 maksimalno,ako ne i manje