View Single Post
Staro 06.11.2006., 15:12   #10
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
nekako me fascinira tolika kvadratura, aj nabaci koju sliku onda te kuće, jer je po tvojim mjerama to nešto ogromanjsko...
3 sata? po meni to nije nikakav modni detalj... a recimo da pratim dizajn interijera... nisam od onih kojima kožna garnitura predstavlja vrhunac uređenja stambenog prostora.. : baad : možda netko misli ako je drukčiji, da je to odmah bolje i da onda ispada kako se kuži u uređenje... 3 sata - overkill... ajde, da svakipokazuje drugo vrijeme bi mi imalo smisla...
a pretpostavljam kad si rekao da se baviš uređenjem da ti se time bavi familija? jer si ti ipak malo premlad za tako nešto...
ako budete otvarali poslovnicu u Zg, javi se..
Familija naravno,16 godina...otvorili smo među prvima u hrvatskoj,već 6 godina za redom u zlatnoj knjizi najuspjesnijih hrv poduzetnika,među 5% u hrvatskoj...dakle znamo što radimo i pratimo trendove,odlazimo na sajmove,italija,španjolska,USA...Kupci su nam najčešče ljudi kalibra Davora Šukera i ostalih nogometaša i biznismena Skupa roba,poprilično... Kvantitativno nemamo puno kupaca,ali imamo kvalitetnih s većim iznosima,pratimo izgradnje Villa najčešče stranaca,itd...U mnogim katalozima s kojima raspolazemo mogu se vidjeti slični detalji (kao npr 3 sata),to je moderno i otkačeno,uređenje stana je pratila teorija minimalizma...što se kožnih garnitura tiče,odvratno i zastarjelo,to nitko ne nudi...sada su garniture od prirodnih mramora,stakla,posebne lijevane plastike s imitacijom drva i ostalih ex popularnih materijala...itd itd

Ne možeš ni zamisliti što sve ima,imaš npr radijator u obliku planeta plutona ili slova V,ili palme...sick i perverzno skupo : wtf :

Što se poslovnice u Zagrebu tiče,biti će u Svetoj Klari,velika...samo je pitanje vremena realizacije,tu je sada aktualna proizvodnja peleta...

Kuća nije toliko velika,1500m2,poslovni prostor s 2000m2 skladišta,iznad je stan u kojem živim,ispod mene su 2 kata salona,izlozbenog prostora,treći kat ispod je skladište koje je povezano s vanjskih 2k m2...

Kad budeš u RI,javi se

Aktivno sam u tome tek ili već 3 godine...dakle aktivnog,svakodnevnog djelovanja u firmi