View Single Post
Staro 06.11.2006., 14:52   #6
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor yeti Pregled postova
Da ne otvaram novi topic - ako procita neko ko zna molim odgovor.

Zasto mi Windows task manager nekad radi, a nekad nestane u sekundi.
Na netu sam uspio pronaci da razlozi mogu bit razni trojani i slicno, ali nedavno sam (iz drugih razloga) formatirao C particiju i stanje se nije popravilo. Odnosno malo je jer sad ne nestane uvijek - nekad radi normalno, a nekad po starom - pokaze se na djelic sekunde i bok. Inace imam antiviruse i antispyware-e pa to ne bi trebao bit problem...

I zasto pobogu, zasto.......kad u hebenim Windowsima klikam na neku aplikaciju End Task to ne reagira nego je potrebno kliknut 47 puta i cekat isto toliko sekundi.... Razumijem da ju mozda mora zatvorit nekim ispravnim nacinom, ali cini mi se da to nekad nije bilo tako sporo...
Kaj se tiče Task Managera probaj prošvrljati komp s ovim programčekom...možda pomogne. BTW dosta ti je samo jedan antivirusni program (npr. AVG ili neki slični free), ostale fino makni, jer se samo koljeju međusobno i dodatno usporavaju cijeli sustav.

End Task moreš riješiti na način prikazan na slici (X-Setup) ili putem registrya. U oba slučaja staviš najmanju moguću vrijednost...ovisi koji način ti najbolje odgovara.

Primjer:
McG je offline   Reply With Quote