Tema: Koji server.
View Single Post
Staro 06.11.2006., 03:39   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'

Izmakla mi ova tema.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Prosu mi se neku noc sirup od ribizle dok sam tamanio zagorele palachinke i pade ravno po Mylex-u, a taman sam u drugoj ruci zavrsavao FAQ o LVD-u i rekoh da i ja proban k'o veliki izvan SE voda. Taman dok sam poceo LUN-irati sa planovima, shvatih da uopste nemam aktivnu terminaciju na mom UDS-IS11/ISA top modelu kojeg nedam ni najdrazem postaru. Sad moram da Hot-plugnem jedan profi > SASI storage kojeg cuvam u magazi.

Pripremi ti jedan storage za koji dan, da imadem gdje istresti barem 70G kad navratim po overcore

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
na njemu bi se vrtio FTP, web server, jedna baza podataka, sluzi istodobno kao file server.
Tvoji su novci. Ali po ovome sto opisujes (mada bi volio cuti jos vise pojedinosti) i mada je Bubba spomenuo vecinu stvari... Na tvom mjestu, jedino novo sto bih kupio su diskovi. Buduci da su podaci vazniji dio price, tu nebih polovnjario. Used Server kakav bi realno pokrio tvoje potrebe (po opisanom) se realno moze naci. PM-aj me pa ti saznam sto mozes dobiti. Nema potrebe za ovo sto si opisao (po meni) kupovati novu stvar dok besposleni sektori po HR izbacuju svoje viskove svako malo. Bolje da zavrsi za korisnu stvar vama u udruzi. Ako budes imao srece, server bi mogao biti najpovoljniji dio price.

Visage je offline   Reply With Quote