ovako... ovo me fakat muči.... pri svojoj tvrdnji sam 100%
fakat mrzim ispadat glup, što u ovom slučaju ispadam ak su hz bitniji.... ali... kakvh hz jako bitni majka mu stara?? ako je tako ajde probaj mx518 na 800dpi/250hz i na 1600dpi/125hz(fair igra-tvoi hz se povećaju u prvom slučaju duplo dok u drugom moi dpi duplo) namjesti u drugom slučaju da se isto nišan miče obzirom pokrete miša ko u prvom slučaju(lol dobro objašnjeno: bonker : )i probaj kaj ti je bolje uzmi karu u codu i nišani neš daleko i probaj onak polagano micat nišan u kojem slučaju ide manje po kvadratićima(a u tom i je bit preciznosti miševa kaj ne, da što manje ide po tim kvadratićima neznam kak bi se drugačije izrazio, opisao preciznost

)
ja to probo prie pisanja ovog posta i pogodi čija tvrdnja drži vodu
i ovo hahahah moja tvrdnja da u codu ima više finog nišanjenja neg u ut? kaj nie istina da se u codu ima više aimanja neg u utu i quakeu? pa u codu stalno aimaš majka mu stara dok u utu i quakeu rjetko.... samim tim u codu je bitnija preciznost miša...
sphx....možda za tebe najkorištenije

al fakat ak u ut najviše koristiš snipe onda si teški kemper, to je igra za open fight, a u opn fightu nemoš baš igrat sa snipom jel
edit: eo jedan primjer di mi 1600 dpi pomaže, al skužit će only iskusni igrači coda.... toujane, british spawn i kreneš nadesno.... dođe ti njemac iza onog kamiona čučne i gađa me kroz onaj ful mali razmak između kamiona i kutija.... sa 800 dpi nisam ga mogo pogodit naciljat jednostavno bi mi preskočio nišan taj mali razmak dok sa 1600 uopće nema hodanja po kvadratićima, uvijek mogu naciljat taj razmak....