View Single Post
Staro 06.11.2006., 01:38   #44
trpi
Guest

ovako... ovo me fakat muči.... pri svojoj tvrdnji sam 100%
fakat mrzim ispadat glup, što u ovom slučaju ispadam ak su hz bitniji.... ali... kakvh hz jako bitni majka mu stara?? ako je tako ajde probaj mx518 na 800dpi/250hz i na 1600dpi/125hz(fair igra-tvoi hz se povećaju u prvom slučaju duplo dok u drugom moi dpi duplo) namjesti u drugom slučaju da se isto nišan miče obzirom pokrete miša ko u prvom slučaju(lol dobro objašnjeno: bonker : )i probaj kaj ti je bolje uzmi karu u codu i nišani neš daleko i probaj onak polagano micat nišan u kojem slučaju ide manje po kvadratićima(a u tom i je bit preciznosti miševa kaj ne, da što manje ide po tim kvadratićima neznam kak bi se drugačije izrazio, opisao preciznost )
ja to probo prie pisanja ovog posta i pogodi čija tvrdnja drži vodu

i ovo hahahah moja tvrdnja da u codu ima više finog nišanjenja neg u ut? kaj nie istina da se u codu ima više aimanja neg u utu i quakeu? pa u codu stalno aimaš majka mu stara dok u utu i quakeu rjetko.... samim tim u codu je bitnija preciznost miša...
sphx....možda za tebe najkorištenije al fakat ak u ut najviše koristiš snipe onda si teški kemper, to je igra za open fight, a u opn fightu nemoš baš igrat sa snipom jel

edit: eo jedan primjer di mi 1600 dpi pomaže, al skužit će only iskusni igrači coda.... toujane, british spawn i kreneš nadesno.... dođe ti njemac iza onog kamiona čučne i gađa me kroz onaj ful mali razmak između kamiona i kutija.... sa 800 dpi nisam ga mogo pogodit naciljat jednostavno bi mi preskočio nišan taj mali razmak dok sa 1600 uopće nema hodanja po kvadratićima, uvijek mogu naciljat taj razmak....

Zadnje izmijenjeno od: trpi. 06.11.2006. u 02:07.
  Reply With Quote